360: Personlig effektivitet

Føler du dig drænet?

 • Kan du mærke utilfredsheden med dit liv komme snigende om aftenen, når du sidder i sofaen og endelig har lidt tid til dig selv?
   

 • Har du svært ved at sætte en finger på, hvad der egentlig er “galt” med dit liv, fordi du set udefra har det hele?

 • Er du overhovedet sådan rigtig glad?

Du har allerede livspartneren, børnene, huset og arbejdet - men du føler, du halser igennem din hverdag og du kan ikke længere mærke dig selv og hvad du har brug for.

Dit overskud er sandsynligvis en by i Rusland og du vrisser nok mere af din partner og dine børn, end du egentlig har lyst til. Du kan også mærke det på dem, at tingene ikke er, som de skal være. Måske siger du til dig selv, at det er de andres skyld, at du føler dig utilfreds. Måske skyder du skylden på partneren, børnene, jobbet, rodet i huset.

Men fællesnævneren i alle dine oplevelser er dig.

DU kan mærke, er, at der er noget i DIT liv, der ikke er, som du ønsker. Du kan mærke noget indeni, der kalder på mere.

Måske er det mere overblik, mere overskud, mere ro, mere kreativitet, mere nærvær, mere kærlighed, mere mening i dit liv. Måske er det noget helt andet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Og det er dét, jeg kan hjælpe dig med at udforske og tage handling på i dette forløb.

Det får du ud af forløbet 360: Personlig effektivitet

 

Målet for forløbet er, at vi sammen finder ud af, hvad der skaber mere energi i dit liv, så du ikke kommer hjem og føler dig drænet og det smitter dine omgivelser (din partner og dine børn), så det bliver en ond cirkel. Tværtimod fylder du din hverdag op med bedre valg for både dig og din familie, og det skaber bedre energi.

 

Du kommer til at stå stærkere og mere bevidst i dig selv, og du kan slippe den konstant dårlige samvittighed i hverdagen, både fordi der er skabt fornyet struktur og overblik, og fordi du gør gode ting for dig selv og ved, at du er god nok, som du er, uanset hvad du gør. Og når du har det godt, så skaber du de bedste betingelser for, at dine børn og din partner har det godt. 

 

Du bliver mere bevidst om dine indre værdier, får bedre overblik over din tid, er mere effektiv, har større livsglæde og følelsen af at have daglig kvalitetstid i et hjem med god energi.

 

 

 

Hvad består forløbet af?
 

Forløbet er en kombination mellem tryg og udviklende samtaleterapi og min praktiske hands-on hjælp til at få et bedre udgangspunkt for dig og din families hverdag, så der er trivsel hele vejen rundt.

Jeg går i samarbejde med dig ind og tager temperaturen på dit liv. Jeg hjælper dig med at skabe overblik og finde ud af, hvor skoen trykker. Jeg giver dig og din familie input og værktøjer, der kan lette hverdagen betragteligt. Og jeg klæder dig på til at leve i bedre overensstemmelse med dine indre værdier.

 

Forløbet er skræddersyet til dig og dine behov og er derfor forskelligt fra person til person, men det kan indeholde elementer af:

 

 • Samtaleterapi

 • Samtaler med partner eller børn

 • Praktisk overblik: ugeplaner, familieplaner, madplaner

 • Praktisk hjælp til at skabe fornyet overblik i indretningen og bedre energi i hjemmet

 • Praktisk hjælp til ad hoc (kan være økonomi, rådgivning, budget mv.)

 • Sparring og coaching

 • Målsætning

 

Kort sagt går jeg ind og giver dig præcis det, du kunne have brug for ud fra det mål, vi sætter sammen.

 

Forløbet strækker sig over 6 uger, alt efter hvor meget du ønsker at gå i dybden og forankre dine resultater.

6 uger hvor der er fokus på dig - 

EFter de 6 uger har jeg 1/2 times

 

Hvilken mentor/sparring/terapeut er jeg?

 

Jeg møder dig, hvor du er.

 

Det absolut vigtigste for mig er at skabe tryghed hos dig. Du kan føle dig helt tryg i mit selskab, og du kan være dig selv med alt, hvad du er. Det skaber det allerbedste udgangspunkt for forandring, at du trygt tør dele dine udfordringer med mig.

 

Du kan stole på mig. Jeg er altid ærlig og kontant i mine udmeldinger, men jeg gør det med stor mildhed og blidhed over for dig. Hos mig får du, hvad du ser, og jeg er ikke bange for at lægge svesken på disken, men jeg gør det altid for din skyld.

 

Jeg er meget struktureret, fremsynet, løsningsorienteret og idérig. Jeg pejler mig sikkert ind på, hvad der føles rigtigt og realistisk at arbejde sammen om i din udvikling.

 

“Det er tanken, der tæller, men det er handling, der batter” er en filosofi, jeg rigtig gerne vil give videre til dig i vores forløb. Men jeg ved også, at det hele starter med det første skridt, og at det skridt kan være svært at tage alene. Det er derfor, jeg er her for dig hele vejen.

 

Når du kommer i et forløb hos mig, har vi to et nært samarbejde. Det betyder, at jeg også forventer noget af dig. Det er nemlig rigtig vigtigt for din udvikling, at der sker noget mellem sessionerne, for det er jo netop ude i virkeligheden, at vi møder udfordringerne og skal lære at håndtere dem selv.

 

Du kan trygt komme til mig for at få skabt overblik og nye perspektiver på den livssituation, du står i netop nu. Jeg er her for at skabe ro i kaos gennem struktur, og jeg er rigtig god til at skabe meningsfuld struktur for andre - det har jeg faktisk levet af at gøre i adskillige år.

 

Jeg brænder for at give dig lige præcis dét, der kan skabe større værdi og trivsel i dit og din families liv.

Din investing