Vil du gerne læse hvad andre siger om mig, finder du et udpluk af referencer her 

Malene Bredvig har sikkert og professionelt, ført mig igennem alle faser vedrørende salg, herunder gensalg og mersalg, samt forretnings udvikling. Struktureret og detalje orienteret har Malene vist mig alle relevante systemer, og vi har haft god og ærlig sparring om gode værdier vedrørende kundepleje. Det har været et meget givende og lærerigt forløb. Jeg har fundet mig rigtig godt tilpas, i Malenes altid positive og nytænkende tilgang til opgaverne. Jeg kan varmt anbefale Malene Bredvig.

Lene Glerup
Kundechef, Kragerup Gods

Malene har inviteret mig indenfor i trygge rammer og hyggelig atmosfære. Der hersker en ro og fortrolighed, når man er i selskab med Malene, som gør at det føles trygt og rart, at tale om de ting i ens liv der giver udfordringer.

Jeg har personligt fået værktøjer med i bagagen, så jeg fremadrettet kan håndtere, de bølger som livet  sender mod mig, og Malene har lært mig, at min fremtid ikke behøver, at være en ukendt faktor, men derimod et tomt lærred, hvor det er en selv, der er maleren, som kan male sin egen fremtid.
 

Jeg vil til enhver tid anbefale Malene, hvis man er nået til et punkt i livet, hvor man føler, at man sidder fast, eller hvis man blot har brug for professionel sparring.
 

Michael Bailey

På Ruths Hotel har vi benyttet Malene som konsulent for vores samlede salgsindsats på B2B markedet. Malene har stået for tilrettelæggelse og udførsel af al nysalg, en del af vores kundepleje og gensalg, samt strukturering og opsætning af CRM procedurer i Picasso. Malene har desuden været en værdsat sparringspartner som har udvist generel interesse i vores hotel og har forstået at erfarings-udveksle, rådgive og videreformidle indenfor service og kvalitet der rækker langt udover hendes oprindelige opgaver for hotellet. Malene er værdsat som person og har repræsenteret Ruths Hotel på en professionel og personlig måde hvorfor vi kan give hende vores varmeste anbefalinger.
 

Christina Torp, Hotelchef, Ruths Hotel, Gl. Skagen

Jeg kom til Malene, fordi jeg havde følt mig stresset i lang tid, og fordi jeg ikke kunne slippe mit arbejde, når jeg kom hjem og havde fri.

Malene gav mig værktøjer, så jeg kunne slappe af, og lægge arbejdet fra mig. Forløbet har også gjort mig mere skarp på hvilke arbejdssituationer, der giver mig energi, og hvilke der har drænet mig og taget min energi.

Alt i alt et super godt forløb, som bidrog til at jeg lærte mig selv bedre at kende.

Malene forstår at lytte, og er samtidig god til at finde ind til kernen af et problem. Hun er professionel og menneskelig og har en stor ro. Hun skaber en afslappet og god atmosfære, der gør det nemt at åbne op, og sætte ord på sine problemer.

Simon

Malene har periodevis udført Mystery Caller samt forskellige salgsopgaver til både eksisterende kunder og nye kunder.  Hun har arbejdet benhårdt på at hendes salg og opkald skal give resultater i form af forretning til os. Malene er meget professionel i sin tilgang til opgaven og sine kunder.  Hun arbejder effektivt og er nem og behagelig at arbejde sammen med idet hun hurtigt via sin erfaring og baggrund forstår hvad opgaven går ud på. Hun kender vores branche og de udfordringer og muligheder vi har. Jeg kan absolut anbefale Malene – det er nemt, effektivt og har givet resultater.


Lene Rysgaard, Regional Salgschef, Comwell

Velgennemtænkt faglig sparring og super professionelt arbejde. Jeg har kun rosende ord at sige om vores samarbejde. Vi har brugt Malene til sparring på, og udover gode dialoger, input og struktur på arbejdet, har vi også fået nogle gode resultater. 

Helle Ratzau, Konferencechef, Schæffergården

Malene er en dygtig og knivskarp coach. Jeg er altid gået hjem med nye indsigter efter min business coaching hos Malene. Jeg kan varmt anbefale, at bruge Malene. Det virker!
 

Ulrik H., Udviklings direktør

Malene er imødekommende og hjertevarm straks hun åbner døren og helt suveræn til at være nærværende i den sårbare situation, du kan være i. Med kærlig tålmodighed lyttede hun og mødte mig, præcis som jeg havde brug for og uden at afbryde og dømme, men med indlevelse, empati og forståelse.
 

Malene var præcis og lynende klar i sin opsamling efter de indledende samtaler - hun samlede fokuseret og kompetent trådene og skabte et overblik over mine og vores styrker og udfordringer og hun coachede sikkert med konstruktive input til videre forløb og fremadrettet arbejde.

Der er ingen tvivl om, at Malene er meget professionel og har en stor værktøjskasse, som hun evner at bruge til fulde. Processen har været meget øjenåbnende og blandt andet givet mig øget selvindsigt og en større bevidsthed om traumer, triggere og mønstre. Det er jeg meget taknemmelig for.

 

Derudover er Malene simpelthen et positivt, støttende og dejligt menneske, der er let at have fuldstændig tillid til - en meget vigtig detalje, for selvudvikling og forandring kræver ærlighed og at turde give slip - det faciliterer Malene så fint. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Mette Bo

Vi har arbejdet sammen med Malene og Contesta i en længere periode, specifikt med kandidat-sparring, profilanalyser og –test. Det har været en god oplevelse at arbejde sammen med Malene. Hun arbejder meget struktureret. Det beviser hun i sit oplæg til opgaven, gennemførelsen og måden hun følger op på, når opgaven er afsluttet.
 

Thorkild Fuglsang Nielsen, HEADaHEAD

Malene hjalp os med at skabe struktur og overblik over vores organisation. Denne struktur og overblik var med til, at vi fik et godt og grundigt kig "indad". vi er derfor blevet bedre til ikke at tage så mange spontane beslutninger, men se vores organisation i et helhedsbillede hver gang vi tager beslutninger. Det har givet og en mere rolig hverdag med mere struktur.
 

Heidi Lambertus, Kreativ direktør & medejer Evald Brasserie & Cafe - Restaurant Zorba - Holgers Kro - Kroen i centrum.

Jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i et stress forløb. Jeg har fået en masse værktøjer, som jeg kan bruge i min dagligdag. Jeg har fået en større indsigt i mig selv og fået sat ord på mine værdier, drømme og prioriteringer i livet.
 

Et forløb som alle kan have gavn af på forskellige tidspunkter i livet, og ikke nødvendigvis kun, hvis man er stressramt. Det er et intenst forløb, og det er hårdt arbejde, men det er fantastisk at se og mærke, at det virker.


Malene er super god til at være nærværende. Hun lytter til, hvad jeg siger – og ikke siger. Med få spørgsmål kommer hun helt ind til kernen. Malene giver mig masser af tid til af reflektere og komme med svarene selv, så jeg når frem til det, der føles rigtig for mig. Hun har en kæmpe værktøjskasse, og hendes tilgang er mild og vedholdende, der giver resultater.
 

I dag er jeg fuldt bevidst om mig selv og mine grænser. Jeg tør drømme igen og er blevet mere opmærksom på ikke at leve mit liv ud fra andres forventninger og behov.

Jeg har en værktøjskasse til rådighed, så jeg kan modstå de bump, der kommer i livet både privat og arbejdslivet.

Pia N.